Activiteit

13 sept | Ontbijtsessie Van stikstofcrisis naar kansen | ATH Biddinghuizen

Van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 september 2024 is het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen wederom het decor van AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland. Op vrijdag 13 september houdt Bemest op z'n Best een ontbijtsessie voor machinebouwers en loonwerkers. Kom je ook?

Organisator Fedecom Fairs, Bemest op z'n Best
Datum

vr 13 september 2024 08:30 tot 09:45

Duur Beurs dagelijks van 10:00 - 17:00 uur. Ontbijtsessie Bemest op z'n Best op vrijdag 13 sept.
Locatie Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen

Ontbijtsessie: Innovatie in bemestingsmachines - Van stikstofcrisis naar kansen!

Ontdek hoe de stikstofcrisis een springplank kan zijn voor innovatie binnen de sector. De overheid stuurt aan op doelsturing, waarbij boeren zich committeren aan scherpe, lage ammoniakemissies. Daarvoor zijn slimme oplossingen nodig en een hoge graad van toepassing.

Welke rol speel jij als fabrikant van bemestingsmachines? Verken de mogelijkheden om te innoveren en bespreek cruciale randvoorwaarden die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Overwin belemmeringen en benut kansen, van certificering van machines tot het vereenvoudigen van de benodigde chauffeursvaardigheden.

Sluit je aan bij onze ontbijtsessie op vrijdag 13 september voorafgaand aan de ATH-beurs in Biddinghuizen en denk mee over kansrijke oplossingen. Inloop met ontbijtbuffet vanaf 8.30 uur, start presentatie 9.00 uur. Wij serveren de broodjes, jij deelt jouw zienswijze. Meld je aan voor deze ontbijtsessie via onderstaand formulier.

Aanmelden ontbijtsessie

Vergeet niet om tevens een ticket voor de ATH/GTH-beurs te bemachtigen via: https://fedecomfairs.nl/agrotechniekholland/

Na afloop van de ontbijtsessie kunt u direct het beursterrein op.